Koplalás nélküli fogyókúra!
Szeretnél kipróbálni egy olyan terméket amellyel biztos a siker, megfizethető és biztonságos?
Mi is ez a Reg-enor pontosan?
Új módszer a candida ellen, regenerálja az emésztõrendszert,
ezáltal javul az immunrendszer is és a fogyásban is, segít!
Az elhízás, va
gy túl sovány állapot oka, mind az emésztõrendszer rossz mûködésének köszönhetõ. Ha az a emésztõrendszer nem mûködik rendesen és táplálkozásunk nem megfelelõ, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely elgombásodáshoz, Candidiázishoz vezet.
Az elgombásodásért harminc gombafajta a felelõs, éppen ezért
elsõsorban nem szabad biztosítania feltételeket a gombák elszaporodásához, amely a következõkbõl áll:
1. Olyan ételeket kell enni, amelyekben nem szaporodik a gomba!
2. Olyan ételeket kell fogyasztani, amelyek nem erjednek (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek), mivel cukor hatására a gombák toxinokat termelnek, ami megbénítja a bélfal idegrendszerét, leállítva a
perisztaltikát, nekilátnak szaporodni és az ételt bomlasztva gázokat képeznek (puf
fadáshoz vezet).
3. Segíteni kell a szervezet me
gtisztítását a savasító anyagoktól és a sejtközötti állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához.
4. Immunrendszert megerõsíteni!
Az utóbbi két feltétel végrehajtásában segít a Reg-Enor.
A C-vitamin a
ntioxidáns, mel
y nélkülözhetetlen egyes hormonok és a kollagén szintéziséhez, az immunrendszer normális mûködéséhez. A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekezõ rendszerében szintén jelentõs
szerepet tölthet be.
Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják. A Reg-Enor-ban vannak még poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek mûködésének irányításában. A polipeptidekben 17 aminosav található, így pozitívan segítenek a sejtközötti állományból a szilárd lerakódások tisztításában.
A Reg-Enor fogyasztásakor már egy hét elteltével már a vizeletbõl is
kimutatható a méreganyagok távozása, melyet a vizelet színesebbé válása, zavarossága és üledékessége is bizonyít.
Az elsavasodásból adódó problémák, betegségek kórképei a következõk lehetnek: allergia,asztma, izületi gyulladás (kopás), porckorong problémák, kötõszöveti gy
engeség, kö
tõhártya-gyulladás, érelmeszesedés, szívritmuszavar, infarktus, magas vérnyomás, krónikus gyulladások (légúti, húgyúti, kismedencei, nõgyógyászati, fül-orr-gégészeti), gombás elváltozások, cukorbetegség, anyagcsere zavarok, depresszív állapotok, krónikus kimerültség, levertség vagy memória zavarok, láz, ismeretlen eredetû hõemelkedések, kõképzõdés, gyomor- vagy bélnyálkahártya-gyulladás esetleg irritáció, köszvény,
hajhullás, egyes bõrbetegségek (ekcéma, akne, allergia, pikkelysömör), gyakori fejfájás, migrén zavarok, emésztési rendellenességek (hasmenés, puffadás, székrekedés), bizonyos fogászati problémák (fogínysorvadás).
Miért lép fel savasodás a szervezetben?
1. Az antibiotikumok tönkre teszik a bélflórát!
2. A tartósító szerek kompatibilisek különbözõ nyomelemekkel, így sókat képeznek ahelyett, hogy a nyomelemek segítenék a szervezetünk mûködését. Némely sók a bélbolyhokon, némelyek a bél falában megakadnak, irritációt, gyulladást okozhatnak, így kedvezõ feltételt biztosítanak a gombák és baktériumok megtelepedésére, mivel a
bélfal gyulladása eseté
n vizenyõ lép fel és a vérellátás hiányos. Vannak sók, melyek bejutva a szervezetünkbe lerakódnak és elsavasítják.
3. Olyan ételeket eszünk, melyek savasak, rohadnak, erjednek (tej, tejtermékek
, gyümölcsök, cukrok).
4. A különbözõ színezõanyagok is irritáló anyagok, allergiát okozva a bélfalon gátolják a nemes flóra megtapadását.
A poli- és oligopeptidek szerepe a szervezetben nem több mint, hogy a sejtek mûködésének irányításában vesznek részt. Szervezetünk a poli- és oligopeptideket elõállítja, de ha a nemes flóra hiányzik, akkor ezek nem állítódnak elõ, vagy elõállítódnak, de az idegen flóra tönkre teszi azt. A polipeptidek bizonyítottan mindenesetben a sejtközötti állományból a szilárd lerakódásokat leoldják. Innen a vörös vértestek, mint salakanyagot szállítják, és a májban leadják. A máj a szennyezõ anyagokat kiválasztja és
az epével vegyítve az epehólyagba küldi. Amennyiben az epe nem ürül, a méreganyagok kiválasztása leáll és a vérrel a májból sodródik és lerakódik egy másik helyen. Ahhoz, hogy az epe ürülni tudjon, szükséges minden étkezésnél zsírt, szalonnát fogyasztani (alkalmanként 15-30 g-ot) ez lehet liba-, kacsa- vagy disznózsír, illetve szalonna, pl.: a második fogásra 1 evõkanál zsírt tenni. Ez biztosítja, hogy nagy mennyiségû epe tudjon ürülni egyszerre. Az üres epehólyagot a máj ismét feltölti. Az epe a Fater papillán keresztül a nyombélbe jut, segít az emésztésen, egyúttal a szennyezõ anyagot a bélbe ürítve tisztítja szervezetünket.
A következtetés az, hogy az idegenanyagok eltávolításakor fellépõ fokozott epetermelés – melyet zsír, szalonna fogyasztásával érhetünk el – jobb bélm
ûködést eredményez, amivel segíthetjük az immunrendszer helyreállítását.
Sok rostos zöldséget ke
ll fogyasztani, mert a rostoknak fontos szerepük van. A sok epe a bélbe jutva irritálja a bél falait, a perisztaltika felgyorsul. Az epe tisztítja a gombákat és a baktériumokat a bélfalakról, mivel az idegen flóra az epesavat nem kedveli. A vastagbélbe jutva az epe a rostokból értékes, rövid zsírláncot állít elõ, ami segíti a szerezet immunrendszerét és biztosítja a nyomelemek rostokból történõ kivonását és felszívódását, ami szintén fontos és elengedhetetlen szervezetünk jó mûködéséhez.
Bizonyított tény, hogy a bélbaktériumok pótlása nem vezet eredményh
ez rossz bélmûködés mellett, mivel a gombák toxinokat
termelnek és a nemes flóra megtapadását lehetetlenné teszik ezáltal. Candida albicans a bélfalon lencsenagyságú tályogokat képez
sûrûn átszõve gombafo
nalakkal. A felületi gombák tûnnek el, de a bélfalban ott vannak. A bélfalból a gombákat az epesav pusztítja el,
mivel az epének egy nagy hányada felszívódik a bélfalon keresztül. Amíg a bélfalból a gombák eltûnnek, ez egy hosszú folyamat, de
lehetséges, ha az elõírt étrendet betartjuk. Az epesav az elsõ számú gombaölõ szer a bélrendszerben. Ha epe van bõven, a gombák
nem tudnak szaporodni.
Nélküle minden igye
kezet sem
mivé váli
k. A gom
bák eltûnésével a savasodás megszûnik és az általuk okozott tünetek is.
Étkezési tanácsok a kúra ideje alatt:
Zsírral fõzzünk, de ne zsírosan, így a zsírban oldódó vitaminok jól felszívódnak. A kisütött zsír fõzve igen káros, ezért a rántáshoz, dinszteléshez kevés zsírt használjunk.
Húsféléket minden formában lehet készíteni (sütve, fõzve, rántva, párolva).
Kenyérféléket (rozs, teljes õrlésû a legjobb, de a fehér is megteszi) pirítva, de nem megégetve fogyasszuk.
Szalonnát, sonkát, kolbászt együnk sütve, fõzve vagy nyersen.
A levesekhez a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel.
A salátákat bármely zöldségbõl készíthetjük, eredeti citrom levével, kevés só és édesítõszer hozzáadásával.
Az ételeket csak mérsékelten szabad sózni.
Rizst, kukoricát, borsót, babot köretnek kívánság szerint lehet fogyasztani.
Levest, fõzeléket csak tej, tejtermék, cukor, gyümölcs nélkül készítsünk.
Krumplit és tésztaféléket csak korlátozott mennyiségben fogyasszunk.
Rizsbõl készült tésztákat fogyaszthatunk korlátozás nélkül.
Gyümölcsök közül citromot, grapefruitot korlátozás nélkül (esetleg kivit 1-2 db/nap ehetünk).
Édesítõszerek használhatóak tetszés szerint.
Folyadékot (víz, ásványvíz, szódavíz, forrásvíz, pí-víz, teák cukor nélkül) igyunk bõven.
A kúra ideje alatt ne fogyasszunk:
Süteményt, péksüteményeket.
Alkoholt.
Cukrot, cukorféléket, mézet.
Ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat.
Tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.)
Gyümölcsöt, gyümölcsöket, üdítõket (kivételek a fent említettek).
Olajat, margarint.
Adagolás:
Napi 3×10 ml (3×1 evõkanál)
10 évesnél fiatalabb gyereknél 3×5 ml (3×1 teáskanál)
A felnõtt adag 70/85 kg-ig van számolva. A túl súlyos egyének 4-5 hétig fogyaszthatnak 3×15 ml-t (3×1,5 evõkanál), utána fogják
érezni, hogy nem kell annyi. Reggel éhgyomorra, ébredés után vagy evés után 1-1,5 órával délben, és este evés után 1-1,5 órával
vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés elõtt.
A kúra ideje minimum 4 hónap, de fogyás esetén 6 hónapra kell számítani, a súlyosabb bél problémával küszködõk számoljanak egy
évet a teljes gyógyulásig. Mindez akkor teljesül eredményesen, ha az étrend be van tartva.
A Reg-Enor nem gyógyszer, hanem fontos kiegészítõje az étrendünknek.
Kérném a Reg-Enor-t fénytõl védve tárolni, mert barnul, de mind ez a minõséget nem befolyásolja.
Fogyasztás elõtt felrázandó!
Testtömeg-csökkentés:
Ha a Reg-Enor-ral fogyókúráznak és betartják az étrend elõírásokat, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és a fogyás is eredményes lesz.
Elõfordulhat, hogy fogynak pár kilót, majd megáll a fogyás és 2-10 hét múlva fogynak tovább. Ha a kúra megkezdõdésénél nem kezdõdne el mindjárt a fogyás, ez arra utal, hogy a bélrendszerben komolyabb zavarok vannak, melyeknek megszûnése után beindul a
fogyás (ez az idõ lehet 2-3 hónap is).
Kiegészítõ kezelések, mellékhatások:
A kúra ideje alatt elõfordulhat enyhe hasmenés 1-2 alkalommal, vagy székrekedés egy ideig, amely kis idõ múlva rendezõdik.
Akinél a székrekedés hosszabb ideig fennáll, azok a következõt próbálják meg naponta egyszer: kb. 15 dkg sárgarépát reszeljünk le és
adjunk hozzá egy fél almát reszelve. Ezt együk meg tízóraira, vagy uzsonnára, ez segíti a salakanyag termelést.
A súlyos Crohnbetegeknél kell még egyéb kiegészítés, mivel a vérképet kell javítani és a gyulladást csökkenteni, hogy a gyógyulás beinduljon.
Reflux és gyomorfekély esetén gyomorégést okoz, ezért csak evés után használjuk.
Vese- és epekõ esetén a kálciumot oldja (az oxalát marad), ezért panaszokat okozhat.
Trombózis gyanúja esetén kérd ki orvosod tanácsát!
Ha szeretnéd kipróbálni Te is a terméket, add meg az adataidat és felveszem Veled a kapcsolatot!
Címem:monikakohnvfreemail.hu
Skayp:minxki6
Tel:06-30-4658580